27 Nisan 2011 Çarşamba

Bir takım hevesler...

Eşimle birlikte evlendikten sonra çok kilo aldık. ben 48 dim 55 oldum :) eşimi hiç söylememeyim. Fazla yediğimizden değil doğal ve sağlıklı beslenemediğimizden dolayı olduğunu düşünüyoruz ve tabi sporda yapılmıyor. Bunların hepsi birleşince kısa sürede kilo almak kaçınılmaz oluyor.

Napalım napalım derken spora başlayalım dedik . İlk sabah saat 6 da kalkıp, 7 ye kadar spor yaptık sonra duş sonra iş, ilk günün akşamı ikimizinde üzerinden tır geçmiş gibi:) akşam erkenden yattık. Ertesi sabah yine erken kalkıp pes etmek yok dedik ve doğruca spora. Heryerimiz zaten acıyor derken yine iş akşam yine yorgunluk. Alışacağız dedik pes etmek yok. 3. sabah alarm çalıyor biz susturuyoruz, yine çalıyor, yine susturuyoruz derken işe zor yetiştik:)

Spor mutlaka gerekli ama biz şuan için yapamıyoruz :) Az yiyelim dedik. Yemekleri az yapıyorum fakat bu sefer aburcubur fazla yiyoruz. Sonra karar verdik, bundan sonra az yiyeceğiz, abur cubur yok, sürekli meyve ve doğal yollarla yetiştirilmiş gıdalarla besleneceğiz.

Uzun lafın kısası :) Eminönü'ne gittik. Güzelce saksılarımızı beğendik. Sonra bir paket  domates, kalın ve ince yapraklı maydanoz ve küçük biber tohumlarından aldık.
Onları da bir güzel ektik ve her gün suluyoruz bakalım becerebilecek miyiz.

Bir hafta sonraki halleri de aşağıda. Şimdi biraz daha büyüdüler :) Sabırsızlanıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder